Waarom Immo De Winne ?

Aan de hand van een waardebepaling ter plaatse stellen wij uw dossier samen. Via alle mogelijke publiciteitskanalen wordt uw eigendom aantrekkelijk voorgesteld. Wij filteren volgens uw wensen geïnteresseerde kandidaten, bezoeken samen met hen uw eigendom en komen bij sterke interesse tot een schriftelijk bod/een huurbelofte. Overeenkomsten verkoop/verhuur worden door ons opgemaakt conform de huidige wetgeving. Bij verkoop wordt alle nodige informatie bezorgd aan het desbetreffende notariaat. Ook na verkoop/verhuur blijven wij uw aanspreekpunt en zoeken wij naar mogelijke oplossingen aangaande uw opmerkingen en/of problemen.

WANT … U BENT HET WAARD !


EPC

Verhuurt of verkoopt u binnenkort uw eigendom ? Dan heeft u een Energie Prestatie Certificaat , kortweg EPC, nodig voor verkoop sinds 1/11/2008 en voor verhuur sinds 1/01/2009.
Dit certificaat, 10 jaar geldig, wordt afgeleverd door een energiedeskundige type A die erkend is door de Vlaamse overheid.
Het energiecertificaat geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Eveneens staat op het attest vermeld welke energiebesparende maatregelen geadviseerd worden, uiteraard geheel vrijblijvend.
Dit EPC attest moet beschikbaar zijn op het moment dat de eigendom te koop of te huur gesteld wordt.


KLANTTEVREDENHEID

Immo De Winne beschikt over een jarenlange en brede ervaring in de vastgoedsector. Dé professional die u helpt uw dromen waar te maken. Wij begeleiden en bemiddelen bij aankoop, verkoop en verhuur van uw woning.
Wij maken er een persoonlijke zaak van om u als klant efficiënt te bedienen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg. 
Zo hielpen wij sinds 1983 al een heleboel mensen bij de aan-en verkoop van hun woning. Een tevreden klant is een toonbeeld van een goede samenwerking!